Fióktelepek


vissza

Deutsche Bank AG Magyarországi Fióktelepe

Alapítás éve: 2011


Cím: H-1054 Budapest, Hold u. 27.


Postacím: H-1393 Budapest, Pf. 303


Tel.: (+36 1) 301 3700


Fax: (+36 1) 269 3239


Honlap:
www.db.com
www.db.com/hungary


E-mail:
db.hungary@db.com


Fióktelep-vezető, vezérigazgató: Kurali Zoltán


FŐBB TEVÉKENYSÉGI KÖRÖK

számlavezetés, elektronikus bankszolgáltatás, forint- és devizabetétek, folyószámlahitel, bankgarancia, finanszírozás, spot- és határidős deviza-ügyletek, okmányos ügyletek és exportfinanszírozás, letétkezelés, befektetési banki tevékenység


KIEMELT SZOLGÁLTATÁSOK

A Deutsche Bank magyarországi tevékenysége során egy szűk ügyfélkörre, kizárólag a nagy- és középvállalatokra összpontosít. Filozófiája, hogy folyamatos kapcsolaton alapuló bankszolgáltatást nyújtson és ügyfeleinek fő-, illetve egyik vezető bankjává váljon.


LETÉTKEZELÉS

A Letétkezelési Üzletág (Direct Securities Services, DSS) a Deutsche Bank egyik legdinamikusabban fejlődő üzletága a Global Transaction Banking területen belül. A Deutsche Bank letétkezelése az első három piacvezető szolgáltató között található a letétkezelt értékpapír állomány és tranzakciók tekintetében. A DSS fő feladata a világ 28 országában található belföldi és határon túli intézményi ügyfelek globális kiszolgálása, valamint a Deutsche Bank erőforrásainak, helyi szaktudásának és "know how"-jának összekapcsolása az egyes piacokkal.


Bővebben

KERESKEDELEMFINANSZÍROZÁS

A Deutsche Bank Kereskedelemfinanszírozás üzletága világszinten vezető szerepet tölt be a terület támogatására fejlesztett technológiájának, innovatív hozzáállásának és kihelyezési képességének köszönhetően. A Deutsche Bank egyedülálló színvonalon képes nemzetközi ügyleteket lebonyolítani, illetve kereskedelmi és kockázatkezelési szolgáltatásokat nyújtani.


Bővebben

PÉNZFORGALMI SZOLGÁLTATÁSOK

A Deutsche Bank a pénzforgalmi szolgáltatások széleskörű kínálatával globálisan, regionálisan és helyi szinten is optimális megoldást nyújt ügyfeleinek.


Bővebben

CÉGTÖRTÉNET

A Deutsche Bank 1990-ben alapított képviseleti irodát Budapesten, a magyarországi leánybank megnyitására 1996 nyarán került sor, 2011-ben pedig fiókteleppé alakult.

A Deutsche Bank Zrt. know-how-ja a budapesti irodában központosul, fiókhálózattal nem rendelkezik. A Deutsche Bank csoport tagjaként erős nemzetközi háttérre építhet termék- és piacismeret terén.


VEZETÕ TISZTSÉGVISELŐK

Fióktelep-vezető, vezérigazgató: Kurali Zoltán

Fióktelepvezető-helyettes, vezérigazgató-helyettes: Bóta Katalin

Fióktelepvezető-helyettes, pénzügyi igazgató: Juhász Ferenc